Kauden 2016 vepetreenit ja muuta vepe-asiaa

Kauden 2016 vepetreenit ja muuta vepe-asiaa

ViestiKirjoittaja Pia Imeläinen » 13.03.2016 00:13

Hei vepe-treenaajat!

Vepe-palaverissa 27.2. läsnä olleet jo ilmoittivatkin osallistumisestansa tulevan kauden vepe-treeneihin. Te, jotka eivät päässeet paikalle, vahvistattehan minulle osallistumisenne treeniryhmään sähköpostitse 18.3. mennessä. Ilmoittakaa myös, onko teillä kärryn kuljetusmahdollisuus (koukku autossa). Tämän jälkeen laitan Hi-Halaisille (viime kauden tuuraajille ja sen jälkeen muille) hakuun mahdolliset vapaat paikat ryhmiin.

Treeniajoiksi sovittiin tiistai- ja keskiviikko –illat klo 18-21. Laitattehan jokainen treenaaja minulle sähköpostitse tiedon, että käykö teille em. treeniajoista kumpikin, vaiko vain jompikumpi.

Treeniryhmien jakoon vaikuttaa oleellisesti kärryn kuljetusmahdollisuus! Sillä ilman kärryä rannassa, ei ole treenejä! Kuljetustiimiläisiä on oltava molemmissa ryhmissä useampi (koukullisia nyt vähemmän kuin viime kesänä), ja siltikin keskikesällä kesälomien aikaan tulee luultavasti tilanne, että ”koukulliset” ovat samaan aikaa lomailemassa, ja se heille tottakai suotakoon :P Tällaisilla viikoilla täytyy yhdistää ryhmät yhdelle päivälle. Huolehditaan sen vuoksi tällä kaudella poissaoloilmoitukset ja treenien sopimiseen (mm. kuka tuo kärryn ja tarvitseeko kärryn kuskaaja apua kärryn noutamisessa ja palauttamisessa) liittyvät asiat ajoissa (ei treenipäivänä!) Facebookin Vepe-ryhmässä, ko. treenipäivän viestiketjussa.

Myös treenirannat ovat alustavasti samat kuin viime kesänä, mutta lisää hyviä rantoja pyritään löytämään (palaverissa tuli ideoita), ja niitä saa ehdottaa edelleen. Ja kun palaverissa päätimme pitää Vepen möllikokeen (ainakin omalle porukalla ja jos mahtuu, otetaan myös ulkopuolisia), niin siihen soveltuva ranta on etsinnässä.

Kuivatreenit aloitetaan jo tässä kuussa koulutuskentällä. Ajankohdiksi sovittiin: 26.3., 16.4. ja 7.5. klo 12-14 (-15). Laitan faceryhmään poissaoloketjut myös kuivatreeneille.

Vesitreenit alkavat toukokuussa, aikaisintaan 10.5&11.5., mutta todennäköisemmin 17.5.&18.5., veden lämpeämisen mukaan.

Kauden treenimaksuksi sovittiin 25 €/varsinainen ryhmäpaikka, 5 €/kuljetustiimiläinen ja tuurausmaksu treeneissä 5€/kerta. Laitan maksutiedot pian erikseen.

Ja vielä, talkoovelvoitteesta…..tarkistin hallitukselta asian ja sain vastauksen, että jokaisella Vepe-ryhmässä treenaavalla on talkoovelvoite (yhtälailla kuin muissakin lajeissa) seuran järjestämissä kokeissa/kisoissa/talkoissa. Vepessä kun emme tänä vuonna virallisia kokeita järjestä (suunnittelemaamme möllikoetta ei lasketa tähän, ellei sillä selkeästi tienata rahaa), niin jokaisella meistä on velvoite olla yhden kisapäivän verran töissä seuran tapahtumissa (ja kullakin on sitten muiden treenaamiensa lajien talkoovelvoitteet/pisteet erikseen, niillä ei voi korvata tätä eli samasta työpäivästä ei kerry pisteitä sekä vepelle että toiselle lajille!). Tälle kesälle on kuulemma suunnitteilla Match Show, johon tarvitaan työntekijöitä. Seuratkaa omatoimisesti seuran ilmoittelua tulevista kisoista/kokeista ja ilmoittautukaa johonkin töihin. Vepeen suoritetut talkoovelvoitteet ilmoitetaan minulle, kerään ne listaan ja seuraan, että jokainen on loppuvuoteen mennessä hoitanut talkoovelvoitteensa. Tällä ”tienaa” treenipaikan ensi vuoden Vepe-kaudelle.

Jihuu! pian se Vepe-kausi jo starttaa, alkuun kuivalla maalla :)

iloisin terveisin,
Pia

Pia Imeläinen
p. 040 531 4812
pia.imelainen@rastor.fi
Pia Imeläinen
 
Viestit: 7
Liittynyt: 28.12.2013 14:33

Paluu Vesipelastus

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron