Haku Kesän 2016 Vepe-ryhmään

Haku Kesän 2016 Vepe-ryhmään

ViestiKirjoittaja Pia Imeläinen » 22.03.2016 20:00

Vepen vesitreenikausi 2016 on tarkoitus aloittaa viikolla 19 tai 20 toukokuussa. Treenit tulevat pyörimään tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 18-20/21 Vihdissä/Lohjalla. Ennen vesitreenien alkamista pidetään kuivatreenit koulutuskentällä 26.3., 16.4. ja 7.5. klo 12-14.

Tiistain ryhmässä on tarjolla kaksi paikkaa joillekuille innokkaille vepeen haluaville koirakoille. Mikäli olet kiinnostunut ryhmäpaikasta, laita hakemus pikimmiten (niin ehdit mahd. moneen kuivatreeneihin), kuitenkin viimeistään 10.4. sähköpostiin: pia.imelainen@rastor.fi

Voit hakea myös tuurauspaikalle. Vakkaripaikkalaisten estyessä tulemaan treeneihin saa tuuraaja poissaoloilmoituksen nähtyään varata kyseisen treenivuoron itselleen (5 €/treeni). Tuuraajat ovat etusijalla, jos vakkaripaikkoja vapautuu.

Kerro hakemuksessa seuraavat asiat, niillä on merkitystä paikkoja jaettaessa.

*Hieman taustatietoa ohjaajasta ja koirasta, kuten koiran rotu, paino, ikä, osaaminen, harrastustausta sekä ohjaajan harrastustausta.

*Miksi haluaisit Veperyhmään? Onko sinulla aiempaa kokemusta Vepestä? Millaisia tavoitteita sinulla on Vepen suhteen?

*Miten voisit toimia omalta osaltasi apuna Veperyhmän toiminnassa? (Huom, treeneissä ei ole kouluttajaa, ne pyörivät kimppa-/omatoimitreeniperiaatteella.)

*Onko sinulla mahdollisuutta kuljettaa Vepe-kärryä (peräkoukkua autossa) treeneihin ja pois sieltä?
Pia Imeläinen
 
Viestit: 7
Liittynyt: 28.12.2013 14:33

Paluu Vesipelastus

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron