Haku kauden 2017 Vepe-treeniryhmiin

Haku kauden 2017 Vepe-treeniryhmiin

ViestiKirjoittaja Pia Imeläinen » 13.01.2017 10:08

ILMOITTAUTUMINEN 2017 VEPE-TREENEIHIN

Kerään 2017 Vepe-kaudelle ilmoittautumiset nyt ajoissa, jotta ehditään sitten yhdessä miettiä vaihtoehtoisia suunnitelmia, jollei saada treenejä pyörimään kahtena iltana. Pahaa pelkään, että kun vetokoukullisten määrä on vähentynyt tietääkseni vielä entisestään, niin jos samalla porukalla jatketaan, meidän täytyy luultavimmin järjestää treeniryhmät peräkkäin yhtenä päivänä, halusimmepa tai ei.

Etusijalla kauden 2017 -ryhmiin on kuitenkin viime kesän treeniryhmäläiset (vakkariryhmäläiset sekä tämän jälkeen vararyhmäläiset), edellyttäen kuitenkin, että saadaan treenit pyörimään (edes yhtenä iltana) tällä porukalla. Jos vapaita paikkoja ryhmiin jää, niin uusia treenaajia otetaan tilalle vain, jos heillä on vetokoukku ja ovat valmiita kärryä kuljettamaan.

Joten ilmoittakaahan minulle sähköpostitse 4.2. mennessä, jatkatteko Vepe-treeniryhmässä 2017-kauden. Ja ilmoittakaa myös, että onko teillä vetokoukku eli osallistutteko kärryn kuljettamiseen? Kärryn kuljettaminen takaa tietysti varman paikan ryhmään ja vapauttaa kauden treenimaksusta!

Kertokaa ilmoittautuessa myös, että käykö teille treeni-illaksi Ti ja/tai Ke, ja jos treeniryhmät toteutuu vaan toisena päivänä, niin käykö ryhmistä aiempi (varmaankin klo 17) ja/tai myöhäisempi (varmaankin klo 19).

pia.imelainen@rastor.fi
Pia Imeläinen
 
Viestit: 7
Liittynyt: 28.12.2013 14:33

Paluu Vesipelastus

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron