Rekisteröitymisessä käytettävä nimimerkki // UUTTA 22.1.2015

Foorumin ylläpito tiedottaa. Ketjujen aloitusoikeus vain foorumin adminilla ja moderaattoreilla.

HUOM! REKISTERÖITYMINEN VAIN ETU- JA SUKUNIMELLÄ! Tarkemmat ohjeet löytyy tämän alueen takaa.

Rekisteröitymisessä käytettävä nimimerkki // UUTTA 22.1.2015

ViestiKirjoittaja Jemina Immonen » 27.12.2013 15:25

    Foorumille rekisteröidytään käyttäen etu- ja sukunimeä!


Ei lyhenteitä (esim Mikko I.). Lempinimeä saa käyttää etunimen tilalla jos henkilö tunnetaan seurassa lempinimellään ja esimerkiksi kisojen työvuorolistasta hän löytyy aina lempinimellään.

Miksi joudun käyttämään koko nimeäni keskustelupalstalla?
Etu- ja sukunimeä käytetään nimimerkissä, jotta vältetään sekaannukset muiden seuran jäsenten kanssa, joilla on sama etunimi. Koko nimeä käyttämällä pystymme myös yhdistämään keskustelupalstan käyttäjän ja seuran jäsenen.

Hiiden Haukuissa on monia jäseniä, joten oman nimen käyttäminen foorumilla auttaa meitä tuntemaan toisemme.

En halua käyttää koko nimeäni nimimerkkinä - mitä teen?
Mikäli et halua käyttää koko nimeäsi nimimerkkinä on allekirjoitukseen lisättävä koko nimi (etu- ja sukunimi). Lisääminen onnistuu seuraamalla seuraavaa polkua: omat asetukset -> profiili -> allekirjoitus
Käyttäjälistaa käydään läpi satunnaisesti. Käyttäjät, joiden nimitiedot (nimimerkki ja/tai allekirjoitus) eivät täytä kriteerejä saavat sähköpostitse muistutuksen asiasta. Käyttäjällä on noin kuukauden verran aikaa reagoida sähköpostiin. Vastaamatta jättäneet käyttäjät poistetaan, mutta heidän viestinsä jäävät keskustelupalstalle. Minulla ei ole oikeuksia päästä Hiiden Haukkujen jäsenrekisteriin, enkä voi sitä kautta katsoa jäsenten nimilistaa.

Haluan vaihtaa nimimerkkini nimekseni - mitä teen?
Käyttäjillä on ollut mahdollisuus vaihtaa nimimerkkinsä 22.1.2015 alkaen. Nimimerkin voi vaihtaa seuraamalla polkua: omat asetukset -> profiili -> nimimerkki.

// Uutta 22.1.2015
- Foorumille on hiljattain rekisteröitynyt robotteja, jotka ovat levittäneet spämmiviestejä. Kaikki käyttäjätunnukset tulevat nyt ylläpidon hyväksyttäviksi, eli enää käyttäjä ei voi vahvistaa tunnustaan sähköpostin kautta.
- Käyttäjät voivat itse muokata käyttäjätunnustaan. Toivon että ohjeistuksen vastaiset nimimerkit vaihdetaan käyttäjän toimesta.
seuran kotisivujen ja keskustelupalstan tekninen tuki ja tausta-tättähäärä
Jemina Immonen
Ylläpitäjä
Ylläpitäjä
 
Viestit: 14
Liittynyt: 27.12.2013 14:55

Paluu Foorumin ylläpito tiedottaa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron