Haku Tokon valmennusryhmään

Kisakutsut, koulutuspäivät, koulutusvuorot - täältä löytyy.

Haku Tokon valmennusryhmään

ViestiKirjoittaja Pia Kareinen » 13.09.2016 19:27

Hiiden Haukkuihin perustetaan Tokon valmennusryhmä, koska tavoitteena on säilyttää tieto & taito seurassa ja saada näin sitä jaettua kaikille Hiiden Haukkujen tokoryhmille.

Ryhmän on tarkoitus toimia itsenäisesti, jonka vuoksi ryhmäläisiltä vaaditaan osaamista sekä kykyä ja halua kouluttaa toinen toisiaan. Ryhmällä ei ole viikoittaista kouluttajaa, kuten muissa tokoryhmissä, vaan ryhmä järjestää ulkopuolisen kouluttajan itselleen silloin tällöin (suurimmaksi osaksi omakustannushintaan). Ryhmäläisillä on samat velvollisuudet ja etuudet kuin muissakin ryhmissä treenaavilla.

Ryhmään hakevilta odotetaan motivaatiota, sitoutuneisuutta, kykyä omatoimiseen treenaamiseen ja osaamista & taitoa auttaa ja ohjata muita ryhmän jäseniä sekä koulutettaviaan EVL-tasolle saakka. Ryhmän yhteisenä tavoitteena tulisi olla halu edetä tokossa TVA- arvon saavuttamisen jälkeenkin aina arvokisatasolle asti.

Valmennusryhmään haetaan vuodeksi kerrallaan ja ryhmän toimintakausi alkaa syksyisin tähdäten seuraavan vuoden arvokisoja kohti. Esim. 1.10.2016 – 30.9.2017.

Haku kriteereitä:
1.Ohjaajan kokemus ja osaaminen tokosta. Kyky ja halu auttaa ja ohjata muita ryhmän jäseniäyhteistreeneissä.
2.Tavoitteet kehittyä tokossa ja jatkaa kisaamista TVA- arvon saavuttamisen jälkeen tavoitteellisesti (arvokisatasolle saakka)
3.Edustushalukkuus Hiiden Haukkujen joukkueessa
4.Ohjaajan menestys arvokisatasolla

Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen: kareinenp@gmail.com 27.9.2016 mennessä.
Pia Kareinen
 
Viestit: 19
Liittynyt: 17.07.2014 10:22

Paluu TOKO

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron