Ilmoita treenistä poisjäänti

Kisakutsut, koulutuspäivät, koulutusvuorot - täältä löytyy.

Ilmoita treenistä poisjäänti

ViestiKirjoittaja Anne Ojanen » 18.03.2014 20:33

Muista tästä lähtien ilmoittaa sunnuntaisesta TOKO-treenistä poisjäämisestä viimeistään treenipäivänä klo 12:00 mennessä, jotta kouluttajan ei tarvitse tulla turhaan kentälle!

Anna kouluttajalle myös mahdollisuus mitoittaa treeniohjelma koiramäärään.
Anne Ojanen
 

Re: Ilmoita treenistä poisjäänti

ViestiKirjoittaja sirkka aro » 20.03.2014 08:12

Haluaisin päästä kilpatottis ALO-AVO ryhmään, mutta vaikka on tehnyt kisatyötä, niin silti ei kuulemma mahdu muuta kuin jonoon.
Onko mahdollista päästä ryhmään mukaan, jonkun poissaolijan tilalle?

On hirveätä haaskausta ja tyhjäkäyttöä, jos kouluttaja tulee paikalle ja ryhmä on vain puolillaan tai osallistujamäärä on huikea 0 ja samalla ryhmään olisi kuitenkin tulossa porukkaa, mutta eivät mahdu...

Pitäisikö tuota toko-ryhmä asiaa vähän päivittää nykypäivään, siten, että siellä ryhmässä tosiaan olisi aina X-määrä koulutettavia, joku pääsisi aina sijaistamaan poissa olijoita? ja poissaolo ilmoitus pitäisi tehdä edellisenä päivänä XX- kellonlyömään mennessä. Mikäli ei peru, menettää paikkansa? Jos noihin ryhmiin on kerran jonoa, niin jonon pitäisi päästä liikkumaan nykyistä tehokkaammin, varsinkin jos jonossa on aktiiveja ja tehneet työ- ym. velvoitteet ryhmään pääsemiseksi.
Sillä tavalla jonot paremmin purkautuisivat ja nuoret koirakotkin pääsisivät nykyistä nopeammin(?) mukaan.

Mä en ole edes vaivautunut hakemaan siihen jonoon, koska käsitin sen niin, että jonokin on jonkinmoinen...
Sirkka,
auspait: Vimma, Capricole I am Wonder Woman -13
Sumu, FI AVA FI TVA C. Final Fantasy - 08
RIP:
X:t Isabella 91-00, varjo AVA Zadrina 94-10, Happy 96-10
Sheltti Amalia (Kamajakin Unelias Amalia) 93-03
Pk.collie Cessi (Kangasvuokon Cecilia) 88-02
sirkka aro
 
Viestit: 7
Liittynyt: 28.12.2013 00:04
Paikkakunta: Nurnijärvi

Re: Ilmoita treenistä poisjäänti

ViestiKirjoittaja Sari Thil » 22.03.2014 11:25

Olen todella pahoillani etten voi ottaa kaikkia halukkaita ryhmiin. Tämä on ikävä tilanne kaikille.

Tämä sama ongelmahan on myös agilityssä, että ihmiset eivät tule ja harvempi edes muistaa ilmoittaa poissaolostaan.
Monen monta kertaa siinäkin lajissa kouluttaja tulee paikalle ja on miettinyt jonkun treenin ja paikalle saapuu pari ihmistä, joten se siitä suunnitelmasta.

Tokossa on siinä mielessä parempi tilanne että treenit pystyy tekemään pienelläkin porukalla, joten siinä ei poissaolot samalla lailla haittaa. Mutta jos paikalla on vain pari, olisi järkevää yhdistää ryhmät ja sitä ei voi tehdä paikan päällä kun huomaa ettei ihmiset tulekaan. Ja monessa treenissä tarvitaan häiriöksi treenikavereita. Tämänkin takia olisi niin tärkeää että poissaolot ilmoitetaan AJOISSA.

Tokon ryhmissä on otettu poissaolot huomioon siten että treenaajia on otettu ryhmiin ns. liikaa.
Meillä on kymmenen treenaajaa ryhmässä ja aikaa tunti. Koulutta ei ehtisi kouluttamaan tuota määrää millään, mutta koska käytännössä koskaan ei kaikki pääse paikalle on meillä yleensä treenaajia juuri sopivasti. Paitsi sitten kun kaikki päättää jäädä samalta kerralta pois, mitä on onneksi harvemmin.

Tuuraus olisi hyvä siinä tapauksessa että joku tietää olevansa pidemmän aikaa poissa ryhmästä. Silloin minusta olisi ihan hyvä ajatus että hän "antaa" paikan siksi aikaa jollekin toiselle.
Mutta yksittäisissä poissaoloissa en tuota näe ratkaisuksi. Ja jos tämmöinen olisi pitäisi ryhmistä karsia paljon treenaajia.

Ryhmiin pääsyn edellytyksenä on että henkilö alkaa myös itse kouluttamaan jotain ryhmää. Näin ollaan saatu tilanne että meillä juuri ja juuri riittää kouluttajat. Tämän takia kaikki ei ota paikkaa edes vastaan, mutta meillä on mm. arkitoko jota pystyy kouluttamaan vaikka ei itse vielä katso olevansa kykenevä kouluttamaan pidemmällä olevia koirakoita.

Jos saadaan innokkaita treenaajia ja kouluttajia kokonaisen uuden ryhmän verran, niin siinä olisi yksi mahdollisuus saada lisää treenipaikkoja :)
Kyllä sunnuntaissa vielä tunteja riittää ;)
Sari Thil
Sari Thil
 
Viestit: 20
Liittynyt: 27.12.2013 15:21

Re: Ilmoita treenistä poisjäänti

ViestiKirjoittaja Anne Ojanen » 04.04.2014 19:00

Paikkaa ei saa, ellei ilmoittaudu jonoon ;)
Anne Ojanen
 


Paluu TOKO

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron